Hulladékszállítás

A ZöldBicske Nonprofit Kft. az alábbi közleményeket adta ki:

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Koronavírusos megbetegedések miatt a kommunális hulladékszállítás nem fog szünetelni!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálati irodánkon a személyes ügyfélfogadás  március 16-tól visszavonásig szünetel, annak érdekében, hogy megóvjuk munkatársaink, ügyfeleink és hozzátartozóik egészségét.
Kérjük Önöket, hogy  e-mailben és telefonon is csak indokolt esetben jelentkezzenek,  illetve legyenek türelemmel a válaszadás tekintetében, mert az ügyfélszolgálat csökkentett  létszámmal működik.
Vigyázzunk közösen kollégáink és egymás egészségére!
Kérjük fertőtlenítse a gyűjtőedényét, illetve tegye zsákba a hulladékot, mielőtt az  a gyűjtőedénybe helyezi! A hulladékszállítással kapcsolatban az aktuális információkról és a fertőzéses megbetegedések miatti intézkedésekről a weboldalunkon tájékozódhat.

Köszönjük a türelmet!

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a koronavírus magyarországi megjelenése miatt a Zöld Bicske Nonprofit Kft. a koronavírus járvány megelőzése és terjedésének minimalizálása érdekében hozott intézkedések részeként 2020. március 18. napjától határozatlan ideig ZÁRVA tartja pilisvörösvári és a budakalászi HULLADÉKUDVART illetve határozatlan időre felfüggesztjük a házhoz menő lomtalanításokat.

Megértésüket köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük