Elkezdődik a sportpark építése

Tisztelt Pilisjászfalui Lakók!

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2021. február 12-én megkezdődik Pilisjászfalun a sportpark telepítése. Az A típusú sportpark építése a Nemzeti Szabadidős-Egészség Sportpark Programról szóló 1314/2016. (VI. 30.) Korm. határozathoz kapcsolódóan benyújtott, a Magyar Falu Program sportparkok építése alprogram keretének terhére történik

A kondigépek helye a kápolna kertjében található játszótér melletti önkormányzati területen került kijelölésre még 2019-ben.

Az Önkormányzat az építkezéssel kapcsolatos járműforgalmat a Tulipán utcában engedélyezi, így kérem, az utcában parkírozókat, a háziorvosi rendelésre érkezőket, hogy a terület Tulipán utcára nyíló kétszárnyú vaskapujának bejáratát hagyják szabadon! Az utca alsó felén az út szélén megállókat is arra kérjük a várható teherautó forgalomra tekintettel, hogy a lehető legjobban húzódjanak le a burkolt úttestről.

Kérem, hogy az építkezés melletti játszótérre csak felnőtt felügyeletével érkezzenek a gyermekek, annak megakadályozására, hogy az építési területre egyetlen gyermek se tévedjen át, még a munkavégzés nélküli idősávokban sem.

Reméljük, hogy az átadást követően sokan lelik örömüket, testük felfrissülését szabadtéri sportszereken.

 

Tisztelettel:

Székely Róbert

polgármester

A Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program -Tájékoztató sajtóanyag

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük