Egészségügyi ellátás rendje

Kedves Pácienseim!

2020.03.16.-tól  (hétfő) háziorvosi rendelésemben a következő változtatások lépnek érvénybe:  Tekintettel az egészségügyi vészhelyzetre kérjük, hogy      lázas állapot, nehézlégzés, száraz köhögés esetén telefonon jelentkezzenek!

Telefonszám, rendelési időben: 06-26/375 191  vagy  20/ 910 7858.

Receptek felírása e-recept formájában történik, papír alapú recept átvétele csak a gyógyászai segédeszközök esetén szükséges. AMIT A  RÁCSRA ISMÉTELTEN KIHELYEZETT TARTÓBÓL VEHETNEK KI.  A stabil állapotú krónikus betegek állandó gyógyszereinek elektronikus felírásához elég telefonálni a rendelőbe, vagy e-mailt írni, személyes megjelenés nem szükséges.

E-mail cím:  andrea.rendelo@gmail.com  Hozzátartozók is kiválthatják, a beteg TAJ számával és a saját személyi igazolványával a gyógyszereket. Az emelt és kiemelt támogatással rendelhető gyógyszerekre és gyógyászati segédeszközökre kiállított szakorvosi javaslatok érvényesek maradnak a veszélyhelyzet időtartama alatt, valamint a veszélyhelyzet megszűnését követően 90 napig. A szervezett, célzott népegészségügyi szűrővizsgálatok elvégzése a veszélyhelyzet megszűnéséig elhalasztásra kerül. Vonatkozik ez az iskolai szűrővizsgálatokra is.

A tanácsadás szünetel, de a  védőoltásokat beadjuk, időpont egyeztetés szerint.   Kérdéseket a fenti elérhetőségeken lehet feltenni.

A látogatásaimat egyenlőre felfüggesztem, amíg a fertőzés veszély fennáll, csak sürgős hívásra tudok kimenni előzetes telefonos egyeztetés alapján! Rendelési időn kívül ügyelet Zsámbékon : 06-23/342 035  Koronavírus info az ingyenes zöld számokon kapható:  06-80/277455,               06-80/277456

A váróteremben egyszerre  csak egy beteg , illetve  rokonai tartókódhatnak. A várakozás kint a biztonságos szabadtéren lesz . A sorszámokat megszüntettük, a fertőzésveszélye miatt. Az érkezési sorrendet szíveskedjenek figyelni.

Kérjük  a korábban megszokott fegyelmezett együtt működésüket!

Dr. Arany Andrea  és   Krausz – Budai Andrea

Pilisjászfalu, 2020. 03. 16.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük